Byggerådgiver

Professionel byggerådgiver

Jeg arbejder også som byggerådgiver. Jeg har fra 2001 haft ansvaret for flere større opgaver, hvor jeg har bistået med rådgivning og styring af den pågældende opgave.

Som byggerådgiver vil jeg være jeres sparringspartner og jeres øjne og ører på opgaven, således at I kan føle jer trygge ved byggeriet og de beslutninger der bliver truffet undervejs. Så skal I blot skal se til, imens jeres drøm bliver til virkelighed.

Siden 2016 har jeg arbejdet som sagkyndig for Håndværkets Ankenævn, hvor jeg udsendes som faglig konsulent mph. at vurdere om det pågældende arbejde er udført i henhold til gældende regler og retningslinjer.

Hovedentrepriser

Jeg har stor erfaring med større ombygninger og tilbygninger. Ligesom jeg har været byggeleder på større byggeprojekter en årrække.
Jeg har gennem årene skabt et godt håndværkernetværk, både tømrerkollegaer, hvor vi hjælper hinanden på større opgaver, men også dygtige underentreprenører, som eksempelvis elektrikere, VVS, murer og malere m.m.

Når jeg har hovedentrepriser, vil jeg være til stede og ansvarlig for at arbejdet bliver udført i henhold til de gældende regler og normer, det altså mig I vil have den daglige dialog med.

I mit arbejde anvender jeg altid de bedste materialer og er forhandler af Outrup Vinduer og Døre.

Tidligere projekter

Vores værdier

Kvalitet

Grundighed

Erfaring

Faglig stolthed